Status

 • Storing webplatform

  05/08/2019
  Vanochtend deed zich een probleem voor op ons webplatform. Tussen 03.30 en 09.15 uur zijn enkele diensten daardoor niet beschikbaar geweest. Inmiddels is het probleem verholpen. De exacte oorzaak van dit probleem wordt uitgezocht.
 • Storing internetverbinding

  10/03/2019
  In het datacentrum was een storing bij een van de partijen die internetverbindingen regelt. Het gaat om de leverancier van onze leverancier. Helaas lag dit compleet buiten onze macht. De downtijd was ruim 2 uur. Dat is lang. We zullen hier vervolg aan geven door met leveranciers te praten, maar volledig uitsluiten kunnen we dit helaas nooit.
 • [opgelost] Storing mailsysteem

  26/12/2018
  Tijdens de kerstdagen heeft zich een storing voorgedaan op onze mailserver. Deze storing werd niet opgemerkt door het monitoringsmechanisme dat Genkgo heeft draaien. Hierdoor kon de lijst met te verzenden e-mail niet worden afgewerkt. Dit werd veroorzaakt door een bug in een software systeem van derden dat Genkgo gebruikt voor verzending van e-mail. Er is melding gemaakt van deze bug bij de levera
 • Genkgo gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar

  28/11/2018
  Van maandag 24 december t/m woensdag 2 januari is Genkgo gesloten in verband met de feestdagen. Onze telefonische helpdesk is gesloten t/m 4 januari. Op maandag 7 januari is ons kantoor telefonisch weer bereikbaar. Vragen kunnen deze periode naar support@genkgo.nl worden gestuurd. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd terecht op de support site.
 • [opgelost] Storing verzenden e-mail uit Admin

  13/11/2018
  Op dit moment ondervinden wij een storing in onze (bulk) e-maildienst. Dat betekent dat e-mails vanuit Admin (bijvoorbeeld de applicatie Website en Communicatie) niet direct worden verzonden. De berichten staan daardoor tijdelijk in de wachtrij totdat de storing is verholpen.
 • [opgelost] Storing Content platform

  17/09/2018
  Op dit moment ondervinden enkele klanten hinder van een storing op onze server. Het betreft klanten die op hun website gebruik maken van het "Content platform". Door de storing is hun website tijdelijk niet beschikbaar. Ook onze Genkgo Support website is hierdoor getroffen. Er wordt gewerkt aan een oplossing.