Status

 • [opgelost] Storing verzenden e-mail uit Admin

  13/11/2018
  Op dit moment ondervinden wij een storing in onze (bulk) e-maildienst. Dat betekent dat e-mails vanuit Admin (bijvoorbeeld de applicatie Website en Communicatie) niet direct worden verzonden. De berichten staan daardoor tijdelijk in de wachtrij totdat de storing is verholpen.
 • [opgelost] Storing Content platform

  17/09/2018
  Op dit moment ondervinden enkele klanten hinder van een storing op onze server. Het betreft klanten die op hun website gebruik maken van het "Content platform". Door de storing is hun website tijdelijk niet beschikbaar. Ook onze Genkgo Support website is hierdoor getroffen. Er wordt gewerkt aan een oplossing.
 • [opgelost] Problemen met Google Play Store apps

  27/08/2018
  Afgelopen weekend zijn een aantal apps van Genkgo uit de Google Play Store verwijderd. Volgens Google is er een notificatie uitgestuurd waarin staat vermeld waarom dat is gebeurd. Genkgo heeft echter geen bericht ontvangen. Momenteel proberen wij contact te zoeken met Google.
 • Kantoor Genkgo gesloten in week 34

  16/07/2018
  In week 34, van 20 t/m 24 augustus is ons kantoor gesloten. Dat betekent dat we die week telefonisch niet beschikbaar zijn. U kunt uw vragen stellen via e-mail naar support@genkgo.nl. U kunt ook terecht op onze support site.