Status

Frederik Bosch
Geplaatst op: 27/08/2018

Afgelopen weekend zijn een aantal apps van Genkgo uit de Google Play Store verwijderd. Volgens Google is er een notificatie uitgestuurd waarin staat vermeld waarom dat is gebeurd. Genkgo heeft echter geen bericht ontvangen. Momenteel proberen wij contact te zoeken met Google.

Helaas is er geen direct telefoonnummer voor developers (alleen voor consumenten en die kunnen niet verder helpen), is de chat pas om 12.00 uur open én heeft e-mail een reactietijd van 48 uur. Wij hebben voor de apps een zogenaamd appeal ingestuurd om de apps weer in de store te krijgen. Ondertussen proberen wij via allerlei andere wegen contact te zoeken met Google om ons te helpen met het probleem. Updates worden in dit bericht aangevuld.

*** Update 28-08 11:25 ***

Alle apps zijn inmiddels weer beschikbaar in de Google Play Store. Reden van de eerdere verwijdering door Google is nog onbekend. Indien Google hier uitsluitsel over geeft dan zal dit artikel worden aangevuld.