[update] Storing webdiensten

Geplaatst op: 05/10/2021

Door een technisch probleem hebben klanten vanmorgen vanaf ca 11:15 uur hinder ondervonden bij het gebruik van onze webdiensten. De storing had negatieve gevolgen voor de beschikbaarheid en reactietijd van onze apps en websites.

Onze monitoringssytemen hebben het probleem snel aan het licht gebracht. Na onderzoek zijn er maatregelen getroffen die de capaciteit van de diensten hebben vergroot. Hiermee is het probleem opgelost. Sinds 12:45 uur zijn alle diensten weer naar behoren beschikbaar.

[update 6-10-2021] Vanmorgen hebben onze diensten wederom problemen gehad in beschikbaarheid en reactietijd. De gevolgen hiervan waren echter veel geringer dan gisteren. Het geeft aan dat de genomen maatregelen effectief zijn, maar nog verder onderzoek en fine-tuning verlangen. Dit heeft onze hoogste priotiteit.