Genkgo services status

 • [storing] e-mail en dns platform

  08/09/2020
  Gisteravond is er een storing opgetreden in het datacentrum waar Genkgo haar diensten heeft ondergebracht. Vanaf ca 21:00 uur waren een deel van onze diensten niet meer bereikbaar. Specifiek betrof het de diensten e-mail en hosting. Omdat hosting ook onze DNS servers raakte, gingen na verloop van tijd (bij het verstrijken van de DNS TTL) ons webplatform ook offline.
 • Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

  10/12/2019
  Van maandag 23 december t/m vrijdag 3 januari is Genkgo niet telefonisch bereikbaar. Vragen kun je dan stellen door te mailen naar support@genkgo.nl. Daarnaast kun je altijd terecht op de support site.
 • [opgelost] Algemene storing

  27/09/2019
  Vanmiddag is er een algemene storing opgetreden in ons webplaform. Hierbij zijn al onze webdiensten ca 10 - 15 minuten onbereikbaar geweest. Inmiddels zijn alle diensten weer bereikbaar. De oorzaak van de storing is gevonden. Er worden maatregelen genomen om herhaling van de storing te voorkomen.
 • [opgelost] Storing webplatform

  05/08/2019
  Vanochtend deed zich een probleem voor op ons webplatform. Tussen 03.30 en 09.15 uur zijn enkele diensten daardoor niet beschikbaar geweest. Inmiddels is het probleem verholpen. De exacte oorzaak van dit probleem wordt uitgezocht.
 • [opgelost] Storing internetverbinding

  10/03/2019
  In het datacentrum was een storing bij een van de partijen die internetverbindingen regelt. Het gaat om de leverancier van onze leverancier. Helaas lag dit compleet buiten onze macht. De downtijd was ruim 2 uur. Dat is lang. We zullen hier vervolg aan geven door met leveranciers te praten, maar volledig uitsluiten kunnen we dit helaas nooit.
 • [opgelost] Storing mailsysteem

  26/12/2018
  Tijdens de kerstdagen heeft zich een storing voorgedaan op onze mailserver. Deze storing werd niet opgemerkt door het monitoringsmechanisme dat Genkgo heeft draaien. Hierdoor kon de lijst met te verzenden e-mail niet worden afgewerkt. Dit werd veroorzaakt door een bug in een software systeem van derden dat Genkgo gebruikt voor verzending van e-mail. Er is melding gemaakt van deze bug bij de levera
 • Genkgo gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar

  28/11/2018
  Van maandag 24 december t/m woensdag 2 januari is Genkgo gesloten in verband met de feestdagen. Onze telefonische helpdesk is gesloten t/m 4 januari. Op maandag 7 januari is ons kantoor telefonisch weer bereikbaar. Vragen kunnen deze periode naar support@genkgo.nl worden gestuurd. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd terecht op de support site.
 • [opgelost] Storing verzenden e-mail uit Admin

  13/11/2018
  Op dit moment ondervinden wij een storing in onze (bulk) e-maildienst. Dat betekent dat e-mails vanuit Admin (bijvoorbeeld de applicatie Website en Communicatie) niet direct worden verzonden. De berichten staan daardoor tijdelijk in de wachtrij totdat de storing is verholpen.