Genkgo services status

 • [opgelost] Algemene storing

  15/03/2021
  Gisteravond vlak na 21:00 uur deed zich een storing voor in het datacentrum van onze hostingleverancier. Onderhoud in dit centrum resulteerde onverwachts in een storing. Door de storing was een deel van onze diensten, waaronder onze webdiensten, niet beschikbaar. Rond 22:00 uur is de storing opgelost.
 • [opgelost] E-mail bezorging

  09/02/2021
  Momenteel is een van onze IPs op een blacklist geplaatst. Dit kan vertraging opleveren met de bezorging van e-mail. We hebben inmiddels contact gehad met de partij die de blokkade heeft geplaatst en die heeft deze opgeheven. Het zou nog enkele minuten moeten duren voordat overal de blokkade is verwijderd en we bezorging van e-mail weer kunnen activeren.
 • [opgelost] Storing e-mail diensten

  14/01/2021
  Op dit moment is er een storing in onze e-mail diensten. Daardoor kunt u momenteel geen mail ontvangen of verzenden. Genkgo werkt er aan om de storing z.s.m. te verhelpen.
 • [storing] e-mail en dns platform

  08/09/2020
  Gisteravond is er een storing opgetreden in het datacentrum waar Genkgo haar diensten heeft ondergebracht. Vanaf ca 21:00 uur waren een deel van onze diensten niet meer bereikbaar. Specifiek betrof het de diensten e-mail en hosting. Omdat hosting ook onze DNS servers raakte, gingen na verloop van tijd (bij het verstrijken van de DNS TTL) ons webplatform ook offline.
 • [opgelost] Algemene storing

  27/09/2019
  Vanmiddag is er een algemene storing opgetreden in ons webplaform. Hierbij zijn al onze webdiensten ca 10 - 15 minuten onbereikbaar geweest. Inmiddels zijn alle diensten weer bereikbaar. De oorzaak van de storing is gevonden. Er worden maatregelen genomen om herhaling van de storing te voorkomen.
 • [opgelost] Storing webplatform

  05/08/2019
  Vanochtend deed zich een probleem voor op ons webplatform. Tussen 03.30 en 09.15 uur zijn enkele diensten daardoor niet beschikbaar geweest. Inmiddels is het probleem verholpen. De exacte oorzaak van dit probleem wordt uitgezocht.
 • [opgelost] Storing internetverbinding

  10/03/2019
  In het datacentrum was een storing bij een van de partijen die internetverbindingen regelt. Het gaat om de leverancier van onze leverancier. Helaas lag dit compleet buiten onze macht. De downtijd was ruim 2 uur. Dat is lang. We zullen hier vervolg aan geven door met leveranciers te praten, maar volledig uitsluiten kunnen we dit helaas nooit.